Ishulli ku nuk ka asnjë person të infektuar me Covid mbajti një koncert

Ishulli ku nuk ka asnjë person të infektuar me Covid mbajti një koncert

Përderisa këtë vit pothuajse të gjitha festivalet janë anuluar, ishulli i Guernsey-t ka arritur të mbajë një festival ku asnjë pjesëmarrës nuk ishte i infektuar me Covid-19.

Festivali i cili u mbajt javën e kaluar, quhet Vale Earth Fair dhe zgjati për 12 orë. Në këtë festival morën pjesë vetëm pjesëmarrës vendas, me një numër prej 3.5000, shkruan Dazed, raporton Insajderi.

Gunsey bashke me të gjithë vendesit e Channel Islands, ka përfunduar rregullat e distancës sociale dhe u deklarua ‘Covid free’.

Përderisa pjesa tjetër e botës është duke shikuar me nostalgji video nga festivalet e viteve të kaluara, banorën e Guernsey-t kanë shijuar muzikën në ishullin e tyre që në këto kohë të vështira të epidemisë duket idilik./Insajderi.com