Ditë më parë në konferencë për shtyp, Adnan Januzaj si pjesë e Kombëtares së Belgjikës kishte thënë se: “jam belg dhe ndihem belg”.

Ismet Munishi ia kthen Abedin Januzajt: “Ki hongër sendviça të ftohtë o…”