Ivanka Trump dhe Jared Kushner blejnë tokën në vlerë prej 30 milionë dollarësh

Ivanka Trump dhe Jared Kushner blejnë tokën në vlerë prej 30 milionë dollarësh

Ivanka Trump dhe Jared Kushner kanë blerë një tokë prej 30 milion dollarësh në ishullin Indian Creek të Miamit, i njohur si “Bunkeri i Miliarderit” – i njohur si “Bunkeri i Miliarderit”.

Përpara daljes së Presidentit Trump nga Shtëpia e Bardhë, çifti është i zënë duke bërë plane për jetën pas D.C dhe kanë parë prona të shumta dhe shumë toka në zonën e Miami dhe Palm Beach.

Ishulli privat, i ruajtur dhe i mbyllur Indian Creek është gjithashtu një nga vendet më të sigurta në Florida, pasi ai krenohet me një forcë policie prej 13 personash për vetëm 29 vendbanime.

Besohet se çifti bleu tokën që ishte në pronësi të Julio Iglesias, për të ndërtuar një pronë në gji. Shitja mbyllet më 17 dhjetor, është thënë.

Ajo mat 1.84 hektarë me 200 metra ujë bregdetar privat. Pjesa ishte për shitje me 31.8 milion dollarë. Taksat janë 472,764 dollarë në vit.

Një burim i njohur me marrëveshjen na tha që Ivanka dhe Jared kishin qenë në gjueti në Florida, pasi shumë nga miqtë e tyre janë zhvendosur nga NYC në Florida dhe Hamptons, duke thënë: “Kushners kanë kërkuar të blejnë pronë në Florida  dhe gjithashtu do të ruajnë shtëpinë e tyre në New York”./Insajderi.com

PageSix