Izraeli dhe Emiratet e Bashkuara Arabe pritet të kenë bashkëpunime tregtare pas marrëveshjes historike

Izraeli dhe Emiratet e Bashkuara Arabe pritet të kenë bashkëpunime tregtare pas marrëveshjes historike

Marrëveshje për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Izraelit dhe Arabisë Saudite mund të ketë efekte politike edhe tregtare.

Kjo marrëveshje është arritur më 13 gusht të këtij viti.

Moneymenët në Dubai, qendra më e madhe financiare e Uae, shpresojnë të fitojnë para për të rritur investimet dhe udhëtimet midis dy vendeve, raporton The economist

Pritet të ketë edhe bashkëpunime në mes dy vendeve në rrafshin ekonomik pasi udhëtimet e qytetarëve të dy vendeve do të shtohen në mënyrë të ndërsjellit. /Insajderi.com