Ja si dukeshin miliarderët, para se të bënin një “mal” me para

Ja si dukeshin miliarderët, para se të bënin një “mal” me para

Bota asnjëherë nuk ka pasur aq miliarderë sa sot. Zhvillues, regjisorë, shkrimtarë, artistë, ka mbi 2,000 njerëz në listën e miliarderëve të Forbes, që vazhdimisht rritet.

Shumë nga njerëzit më të pasur në botë erdhën nga fillimet e përulura dhe u përpoqën të mbeten modestë, megjithëse është e pamundur të shmangen ndryshimet që vijnë nga paratë.

Ja se si dukeshin disa prej tyre në kohën kur nuk kishin asgjë dhe sot që kanë thuajse gjithçka, nga ana ekonomike.