“Jam e lumtur”, më në fund Anna Lika flet publikisht për lidhjen me Rrahmanin

“Jam e lumtur”, më në fund Anna Lika flet publikisht për lidhjen me Rrahmanin

Tashmë lidhja e Anna Likës me futbollistin Amir Rrahmanin është në qendër të mediave rozë, ku është pranuar në heshtje nga dyshja.

Amir Rrahmani është futbollisti shqiptar 26-vjeçar që luan për ekipin Kombëtar të Kosovës dhe për Veronën e Italisë, më shumë në Insporti.com.