Artikull i sponsorizuar

Java  e maraklive për pranverë

Java  e maraklive për pranverë

Nga data 7 deri me 15 prill në Bau Market mund të gjeni shumë produkte ne zbritje, të cilat do të gjallerojnë ambientet tuaja familjare.

Gjithcka që ju nevojitet për një rifreskim të shtëpise tuaj dhe për ringjallje të kopshtit tani mund ti bleni me çmime tejet të arsyeshme.

Shfrytezo zbritjen dhe pajisu me shume produkte, duke filluar nga paketa e kopshtit, vazot, veglat e punes, paisje shtepiake, materialet ndertimore dhe meremetuese, materiale eletrike dhe shume e shume produkte tjera.

Për të gjithe maraklite për pranverë, rruga e duhur është rruga drejt Bau market-it.

Bëje shtëpine tuaj vendin me të dashur për familje, BauMarakli BauMarket

Kiko & shfleto ofertën online:
https://goo.gl/6XALrM