artikull i sponzorizuar

Jetesë moderne në zemrën e qytetit, Icon Tower Prishtina

Jetesë moderne në zemrën e qytetit, Icon Tower Prishtina

Icon Tower Prishtina është vendi ku rehatia dhe luksi bëhen një, për t’iu dhuruar juve një jetë komode të një stili të lartë.

Në këtë ndërtesë ju do të keni gjithçka afër sepse është e ngritur mu në qendër të qytetit të Prishitnës.

Gjithçka brenda Icon Tower ju bën të ndiheni sikur jeni në një pallat mbretëror sepse arkitektura me të cilën është ndërtuar ka një stil që nuk harrohet lehtë.

Nëse doni që të punoni në një ambient të një klasi të sofistikuar, apo ta hapni biznesin e juaj në një vend ashtu siç kompania juaj e meriton, atëherë edhe këtë mund ta bëni sepse në Icon Tower Prishtina ju mund të gjeni edhe lokale administrative dhe biznesore.

Elementet tjera si qetësia, gjelbërimi, këndi i lojërave, parkingu nëntokësor e shumëçka tjetër vetëm sa i shtojnë kësaj rezidence epitetin e ndërtimit më të kompletuar në vend.