Joe Biden merr vaksinën gjatë një sesioni live në TV

Joe Biden merr vaksinën gjatë një sesioni live në TV

Presidenti i zgjedhur Joe Biden ka marrë dozën e tij të parë të vaksinës Pfizer Covid-19, duke thënë se po merrte vaksinën për t’u treguar amerikanëve se është “e sigurt për t’u marrë”.

Biden bashkohet me një numër në rritje të liderëve politikë që marrin goditjen, duke përfshirë Nënkryetarin Mike Pence dhe Kryetaren e Dhomës Nancy Pelosi.

Të dielën, filloi shpërndarja për një vaksinë të dytë, nga Moderna, e cila u miratua javën e kaluar.

Më shumë se 500,000 amerikanë thuhet se tani janë vaksinuar./Insajderi.com

BBC News