Joshua e nis frikshëm, Andy Ruiz pëson çarje (FOTO)

Joshua e nis frikshëm, Andy Ruiz pëson çarje (FOTO)

Meçi filloi furishëm dhe Joshua tregoi se edhe në luftë nga afër është në gjendje të përballet me Ruizin, kurse një goditje me të djathtën e Joshuas shkaktoi çarje të arkadës së Ruizit dhe gjakderdhje të hapur, edhe pse jo serioze, shkuan Insporti.

Në këtë mënyrë boksieri britanit që nga minutat e parë  bëri që prezenca e tij të ndjehet dhe kundërshtari të vihet nën presion.

Ruiz në këtë meç hyri rreth 20kg më i rëndë se Joshua dhe kur kësaj i shtojmë faktin se është më i shkurtër se kundërshtari, bënte që ai të mbajë qendër të ulët të rëndesës dhe të sulmojë nga afër, nëse Joshua e lëshon gardin ose gabon, raporton Insporti.