Jupi: Çuditem pse në Shqipëri marrin trajnerë nga Serbia e jo nga Kosova

Jupi: Çuditem pse në Shqipëri marrin trajnerë nga Serbia e jo nga Kosova

nalisti i futbollit shqiptar, Redi Jupi, ka folur rreth temës “Kombëtare” për Kosovën dhe Shqipërinë.më shumë në Insporti.com