Kampanja ka filluar, nxitoni ti fitoni shpërblimet nga Mighty Rain

Kampanja ka filluar, nxitoni ti fitoni shpërblimet nga Mighty Rain

A jeni aktiv?

A keni dëshirë me shku n’Fitnes?

Mighty Rain po dhuron shumë shpërblime për ju.

Në Albi Mall deri me datën 30 nëntor luani për të fituar njërin nga shpërblimet…

1.Veshje Sportive
2.Fitnes Falas
3.Shishe Sportive dhe
4.Qanta Fitnesi

A ki fat? Provoje!