Kampionët e botës, më 10 janar në “Air Albania”

Kampionët e botës, më 10 janar në “Air Albania”

Solidarizimi dhe ndihmat për tërmetin e tmerrshëm të 26 nëntorit që goditi Shqipërinë ishin mjaft të mëdha nga çdo fushë. detajet në Insporti.com.