Kaosi dhe shkatërrimi në Bejrut pas shpërthimit përmes fotove

Kaosi dhe shkatërrimi në Bejrut pas shpërthimit përmes fotove

Bejruti, kryeqyteti i Libanit, u përball me një shpërthim të madh, i cili ka vrarë dhjetëra, plagosur mijëra dhe ka shkaktuar shkatërrim të gjerë në qytet, shkruan BBC, transmeton Insajderi.

Ka raporte se shpërthimi është ndjerë qindra kilometra deri në Qipro.

Zyrtarët fajësojnë shpërthimin në disa mijëra ton nitrat amoniumi, të ruajtur në një depo për gjashtë vjet.

Nuk është e qartë se çfarë e shkaktoi shpërthimin e materialit. /Insajderi.com

A street left entirely destroyed by the blast

Men ride a motorcycle past a damaged buildingDamaged vehicles and buildings are seen near the site of Tuesday's blastA soldier walks through the streets of BeirutStaff move a gurney in a damaged hospitalA man carries away an injured girl in BeirutA migrant worker reacts in shock following an explosion at the Beirut Port