Kap mat gruan me të dashurin, burri i vret të dy brenda në makinë

Kap mat gruan me të dashurin, burri i vret të dy brenda në makinë

Një burrë qëlloi dhe vrau gruan e tij dhe të dashurin e saj, një parking në Walmart në Oklahoma.

Sipas policisë, burri i veshur i gjithi në të zeza, hapi zjarri në parkingun e një qendre tregtare.

Oficerët e Departamentit të Policisë thanë se gruaja dhe i dashuri i saj u gjetën pa jetë brenda makinës së tyre.

Dëshmitarët thanë se ai qëlloi 9 herë me armë në drejtim të tyre, duke i lënë të vdekur në vend.