fbpx

Kapitenët e Botërorit, prej më të riut tek më i vjetri

Kapitenët e Botërorit, prej më të riut tek më i vjetri

Edhe pak ditë dhe starton turneu u shumëpritur i kësaj vere, Botërori i Rusisë, në të cilin do të luajnë 32 ekipe kombëtare, të kualifikuara për në fazën finale. Ky do të jetë Botërori i 21-të, i cili ka rekorde të vendosura më parë…lexo më shumë