KARAQI FITON PIKË OLIMPIKE NË PREMIER LIGËN E KARATESË NË DUBAI

KARAQI FITON PIKË OLIMPIKE NË PREMIER LIGËN E KARATESË NË DUBAI

Alvin Karaqi është kthyer nga Premier Liga e Karatesë Dubai 2019 pa medalje por me pikë olimpike të fituara, derisa Herolind Nishevci, Orges Arifi dhe Elhami Shabani ishin të pasuksesshëm duke u eliminuar në rundin e parë.

Alvin Karaqi i shënoi dy fitore në kategorinë deri në 84 kilogramë, por u ndal në luftën e tretë, më shumë në Insporti.