Karriera e Briane Deane – kush është pronari milioner i KF Ferizajt

Karriera e Briane Deane – kush është pronari milioner i KF Ferizajt

Pas problemeve të shumta viteve të fundit, Ferizaj është bërë me kryesi stabile dhe problemet financiare do të marrin fund.

Në ceremoninë e mbajtur dje në kryeqytet, është kompletuar me sukses ceremonia e privatizimit të klubit elitar kosovar, më shumë në Insporti.com.