Kërkohet dënimi me burg për superyllin e Barcelonës

Kërkohet dënimi me burg për superyllin e Barcelonës

Sulmuesi i Barcelonës, Neymar, është detyruar që të shkojë në gjykatë pas akuzave për mashtrim me tatime.

Braziliani është akuzuar për korrupsion dhe mashtrim në lidhje me transferimin e tij kundërthënës te klubi spanjoll në vitin 2013 për, siç u tha asokohe, 57 milionë euro.

Mirëpo, çmimi i vërtetë besohet të ketë qenë 83 milionë euro, ashtu që autoritetet spanjolle e kanë hetuar atë, pasi besohet se rreth 40 milionë euro i ka përfituar familja e tij, për

Tash, një gjykatë në Spanjë e ka detyruar 25-vjeçarin që të paraqitet në gjykatë duke hedhur poshtë apelin e avokatëve tij.

Prokurorët spanjollë po kërkojnë burg dyvjeçar dhe 10 milionë euro gjobë për pjesëmarrjen e tij në këtë aferë korruptive.