Këshilla e Federerit për Shaqirin dhe shoqërinë

Këshilla e Federerit për Shaqirin dhe shoqërinë

Tenisti më i trofeshëm i të gjitha kohëve dhe sipas shumë kujt edhe më i miri që ka luajtur këtë sport ndonjëherë, zvicerani Roger Federer, nuk ka qëndruar indiferent ndaj eliminimit të Zvicrës nga Kampionati Botëror Rusia 2018.

Federer, i pyetur për gazetarët lidhur me humbjen nga Suedia dhe qasjen e futbollistëve zviceranë, kishte një përgjigje në formë të këshillës për ekipin e shtetit të tij.

Lexoni deklaratën e Federerit, në Insporti.