Kështu iu përgjigjet Agim Ademi klubeve që kanë filluar nënshkrimet kundër tij

Kështu iu përgjigjet Agim Ademi klubeve që kanë filluar nënshkrimet kundër tij

Federata e Futbollit të Kosovës është bërë temë e medieve vendore, pas akuzave të Llapit, Feronikelit dhe tash së fundmi nga djai i legjendës, Fadil Vokrri, Gramozi.

Krejt kjo për shkak të largimit të Gramozit nga FFK-ja.shkruan Insporti.com.