Këso shpulla s’keni parë kurrë

Këso shpulla s’keni parë kurrë

Kampionati rus në shpulla është një mbledhi e njerëzve shumë të fuqishëm, po shumë kush do të thoshte edhe pak të “krisur” sepse të durosh dikë duke të goditur, pa u mbrojtur fare dhe më pas të tentosh t’ia kthesh me të njëjtën mënyrë, nuk është punë e lehtë.

Nëse kësaj ia shton faktin se mijëra njerëz i shikojnë këto gara, atëherë është e qartë pse këto ndodhin skena unike.

Një e tillë që u bë hit në internet, ua sjell edhe Insporti në këtë artikull.