Këtë trajektore të topit nuk po e kuptojnë as shkencëtarët [Video]

Këtë trajektore të topit nuk po e kuptojnë as shkencëtarët [Video]

Analistët e shumtë dhe sportdashësit nuk kanë arritur ta shpjegojnë trajektoren e topit të krosuar nga këndi në një ndeshje të kampionatit brazilian.

Madje ata kanë ftuar edhe shkencëtarët t’i japin një përgjigje në televizionet braziliane.

Topi ka marrë një trajektore të pashpjegueshme teksa ishte në ajër, duke u ngritur për një moment përpara se të ulej.