Këto aparate shtëpiake ju mundësojnë që puna juaj në shtëpi të jetë sa më e lehtë dhe efikase

Këto aparate shtëpiake ju mundësojnë që puna juaj në shtëpi të jetë sa më e lehtë dhe efikase

Gorenje vjen me një super ofertë me zbritje, të aparateve të ndryshme qe ju lehtësojnë punët shtëpiake, oferta do të zgjasë deri me datën 02 shkurt.

Në këtë ofertë përfshihen të gjitha pajisjet shtëpiake që janë të domosdoshme dhe vijnë me një zbritje deri në 19%.

Produktet që do të mund ti përfitoni me zbritje janë: Lavatriçe, shporet, enëlarës dhe frigorifer montues, pra janë produkte të pa evitueshëm dhe që bëjnë diferencë në jetën tonë varësisht nga kualitetit.

Të gjitha këto produkte mund ti gjeni në Gorenje Department Store që është prezentë në këto qytete:

Prishtinë, Mitrovicë, Prizren, Gjilan, Pejë, Ferizaj, Lipjan, Viti, Malishevë, Skenderaj dhe Kaçanik.