Këto janë ndryshimet që priten të ndodhin në Premierligë nga sezoni i ardhshëm

Këto janë ndryshimet që priten të ndodhin në Premierligë nga sezoni i ardhshëm

Premierliga pritet t’i sjellë tri ndryshime të mëdha në rregullat e futbollit për sezonin e ardhshëm 2020/21, të cilat do ta ndikojnë përdorimin e VAR-it.

Bordi Ndërkombëtar i Shoqatave të Futbollit (IFAB) i ka adresuar disa aspekte të ndryshme lidhur me përdorimin e VAR-it për prekjet e topit me dorë dhe për vendimet për penallti, me shume ne Insporti.com