Këto janë rezultatet pas pjesës së parë në 7 ndeshje të Ligës së Kampionëve

Këto janë rezultatet pas pjesës së parë në 7 ndeshje të Ligës së Kampionëve

Ka përfunduar pjesa e parë në shtatë takimet që po luhen në Ligën e Kampionëve.

Veçohet se në të gjitha takimet që janë duke u luajtur ka gol të shënuar përveç asaj mes Liverpool-it dhe Mariborit.

Dy ndeshjet me interes më të veçantë për publikun konsiderohen ndeshjet Tottenham – Real Madrid dhe Napoli – Manchester City.