Këtu është FESTA e vërtet!

Këtu është FESTA e vërtet!

Festa e vërtetë, është aty ku ofertat dhe çmimet, janë më të lira në vend. Vetëm me 15, 16 dhe 17 nëntor, ju mund të KURSENI, shumën MBI 190€ nëse vizitoni njërën nga marketet e rrjetit të Viva Fresh Store!

Ofertat më të MËDHA të këtyre tri (3) ditëve, ju mundësojnë që të kurseni; 60€ në produkte të amvisërisë, 24€ në produkte ushqimore dhe higjienike, mbi 55€ në veshmbathje për meshkuj dhe femra, si dhe mbi 50€ në veshmbathje për vajza dhe djem.

Të gjitha këto, kapin vlerën e përgjithshme të kursimeve, mbi 190€ për çdo FAMILJE. Kjo vërtet ështënjëmrekulli!

Kampanja e “kursimeve të mëdha” fillon nga NESËR, dhe për të katërtin vit radhazi, në zinxhirin më të madh të shitjeve me pakicë në Kosovë, këto oferta ukanëmundësuar familjevetona, të realizojnë KURSIME TË MËDHA në vlerë MBI190€ nga 5 MEGA OFERTAT DITORE në Viva Fresh Store.

Për më shumë, na vizitoni nëfaqen zyrtare në facebook ose shih5 ofertat si më poshtë:

Oferta 1 – Kurse 60€

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/videos/418811682141810/

Oferta 2 dhe 3 – Kurse 24€

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/videos/435802767126491/

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/videos/427661824561916/

Oferta 4 – Kurse mbi 55€

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/videos/435414620501139/

Oferta 5 – Kurse mbi 50€

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/videos/925480611227713/