Kjo është video e meçit Senad Gashi – Tom Schwarz, ku plasi sherri pas diskualifikimit të boksierit shqiptar

Kjo është video e meçit Senad Gashi – Tom Schwarz, ku plasi sherri pas diskualifikimit të boksierit shqiptar

Ka dalur edhe video ku janë përleshur pas meçit për titullin e Gjermanisë dhe të WBO inter-kontinental në të cilin janë ndeshur Senad Gashi dhe Tom Schwarz. Gashi ka bërë disa goditje me kokë të cilat kanë qenë ilegale, kjo ka bërë që gjyqtarët e takimit ta diskualifikojnë boksierin nga Peja.

Pas është diskulifikuar Gashi, ka plasur sherri, ku pamë dy kampet e boksierëve të përleshen mes veti.