Kjo fundjavë ka aq shumë derbi- është festë futbolli

Kjo fundjavë ka aq shumë derbi- është festë futbolli

Pjesa më e madhe e ditës së sotme ka kaluar në shenjë të shortit për gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve dhe Europa Ligës si dhe reagimeve pas shortit.

Mirëpo, fundjava në të cilën po hyjmë do të na bëjë që të harrojmë garat kontinentale sepse disa nga sfidat që zhvillohen në garat kombëtare në Evropë janë edhe ndeshje të forta, por edhe vazhdime të tregimeve të rivalitetit historik ndërmjet ekipeve kampione të shumë shteteve.

Paralajmërimi i ndeshjeve të fundjavës në futbolin evropian.