Kjo gjuajtje e lirë është maja e kreativitetit

Kjo gjuajtje e lirë është maja e kreativitetit

Në ndeshjet e futsallit shpesh shohim momente interesante dhe kreativitet të madh të lojtarëve, kurse braziliani Falcao është legjendë e këtij sporti, pikërisht për shkak të lëvizjeve të mahnitshme në hapësira në ngushta.

Mirëpo, ajo që ka bërë këtë fundjavë nga gjuajtje lirë, është thjesht maja e kreativitetit në top këmbe.

Falcao shënon nga një distancë shumë e vogël duke e paraboluar murin e gjallë të lojtarëve kundërshtare, në saje të një lëvizjeje mashtruese që duhet të shihet për tu besuar.

Thjesht e mahnitshme

Falcao sërish mahnitë me kreativitet

Gepostet von Insporti am Samstag, 30. März 2019