Kjo i ndodhi Granit Xhakës së fundi

Kjo i ndodhi Granit Xhakës së fundi

Arsenali ua ka tërhequr vërejtjen katër lojtarëve Granit Xhakës, David Luizit, Alexandre Lazette dhe Nicolas Pepe, pasi që këta katër i kanë thyer rregullat e vetëizolimit.më shumë në Insporti.com.