Kjo ndodh vetëm në futbollin e Kosovës [Video]

Kjo ndodh vetëm në futbollin e Kosovës [Video]

Pjesa e dytë në Prizren ndërmjet Lirisë dhe Gjilanit ka filluar me disa minuta vonesë.

Prizrenasit paralajmëruan ndërrim në përbërjen e tyre dhe në lojë duhej të aktivizohej Elvis Kaja. Për shkak se ai është rikthyer nga lëndimi i rëndë i hundës, në kokë e kishte një maskë mbrojtëse.

Video e momentit të incidentit