Kjo orë inteligjente ka një avantazh të madh ndaj rivalëve

Kjo orë inteligjente ka një avantazh të madh ndaj rivalëve

Timex, një kompanie cila prodhonte orët plastike të cilat mund ti keni mbajtur në fëmijëri, prezantoi një linjë të re orësh inteligjente nën markën Iroman.

Timex Ironmax R300 GPS është nga dita e sotme në shitje për 120 dollarë në uebsajtin e Timex. Kompania thotë se kjo është ora e parë inteligjente e saj ndërsa në të kaluarën ka shitur rripa inteligjentë.

Ironmax R400 ka ekran me prekje, GPS dhe gjurmues të distancës. Mund të bëni telefonata apo të ngarkoni në rekorde të aktivitetit fizik.

Ajo që e bën të veçantë këtë orë është jetëgjatësia e baterisë prej 25 orësh sipas kompanisë. Nëse përdorni GPS jetëgjatësia bie në 20 orë.

Është rezistente ndaj ujit në thellësinë 30 metër dhe mund të notoni me të pa u shqetësuar fare. Nëse produkti provon një hit, kompania mund të shesë në të ardhmen pajisje të tjera të ngjashme me çmim më të lirë. /PCWorld Albanian