“Kloni” i Lionel Messit

“Kloni” i Lionel Messit

Një person në Iran po quhet si personi që ngjanë më së shumti në botë me Lionel Messin. Riza Perestes quhet ky njeri që të jep përshtypjen se është vëllau binjak i Leos.

Madje Riza ka filluar ta ndjekë stilin e futbollistit argjentinas duke mbajtur stilin e njëjtë të flokëve dhe mjekrës së tij.

Shumë media të huaja po tentojnë të kontaktojnë me të pas famës që ka arritur si “kloni” i Messit./Indeksonline/