Për të dytin vit me radhë 

Kolegji Universum organizon Konferencën e Dytë Ndërkombëtare në Kosovë me 7 Universitet Partnere nga Evropa

Kolegji Universum organizon Konferencën e Dytë Ndërkombëtare në Kosovë me 7 Universitet Partnere nga Evropa

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë ndërkombëtare – Përafrimi i Ballkanit Perëndimor me BE-në: Vlerësimet Ekonomike, Sociale, Politike, Ligjore dhe Teknologjike që do të mbahet nga 27-29 Prill 2020 në Prishtinë.
 


Kjo konferencë synon të bashkojë studiues, shkencëtarë dhe studentë për të shkëmbyer përvojat e tyre, ide të reja dhe rezultate kërkimore për të gjitha aspektet e çështjeve sociale, ekonomike, ligjore dhe teknologjike.

Në kuadër të Konferencës Ndërkombëtare Komiteti Shkencor ka hap thirrjen për dorëzimin e punimeve shkencore, shiko temat për punime https://www.universum-ks.org/conferences/ 

Për më shumë informata rreth Konferencës dhe Universiteteve Partnere të Kolegjit Universum klikoni këtu apo kontaktoni [email protected].