Kollapson Southampton, Chelsea bën rikthimin e vitit

Kollapson Southampton, Chelsea bën rikthimin e vitit

Pas pësimit të golit të dytë në minutën e 60-të futbollistët e Chelseat kanë shënuar tre gola për 9 minuta (70, 75 dhe 79) dhe tashmë udhëheqin 3:2 në takimin që për ta është vlerësuar si vital meqë në rast të humbjes, do të ishin po thuajse pa gjasa për tu plasuar në Ligën e Kampionëve.

Ky kollaps i plotë i Southamptonit dhe pësimi i tre golave brenda 9 minutave është pa dyshim një tregim shumë interesant, kurse fitorja në këtë takim do ti shpëtojë investimet qindra milionëshe të pronarëve të Chelseat duke ua mundësuar të shpresojnë edhe më tej për Ligën e Kampionëve, nëse nuk mund të thuhet se do ta shpëtojnë trajnerin Antonio Conte nga shkarkimi, temë kjo që përflitet me muaj të tërë.

Golat mund ti shikoni këtu.