Komisioni për Zhvillim Ekonomik viziton disa institucione të vendit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik viziton disa institucione të vendit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal i Kuvendit të Kosovës, sot do të realizojë vizitë pune në disa institucione.

Agjenda e vizitave:  

Në Autoritetin e Aviacionit Civil  – AAC në ora, 10:00.

Në Agjencinë për Shërbimet e  Navigacionit Ajror – ASHNA në ora, 11:15.

Në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, të Prishtinës- ANP në ora, 13:00.