Kompania e vetme në rajon që bën mrekulli me riciklim 100% të xhamit

Kompania e vetme në rajon që bën mrekulli me riciklim 100% të xhamit

Tiki është kompania e vetme në rajon që bënë prodhimin e mozaikëve 100 % përmes riciklimit të xhamave.

Tiki tash e sa vite është kompani e dëshmuar në interierin e brendshëm edhe në prodhimin e orendive dhe krijimin e hapësirave të brendshme ne vepra arti.

Tiki madje kishte marre një mirënjohje nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, për punën e mirë dhe për sukseset e treguar gjatë vitit 2019.

Specialitet i Tikit është puna që bënë me riciklimin 100% të xhamave, duke qenë kompania e vetme në rajon që bënë një punë të tillë.

Tiki përveç që është lider në këtë fushë, është fokusuar në krijimin e baseneve dhe Spa, duke e shndërruar punën në artë të vërtete, duke realizuar hapësirat në pamje magjike falë profesionalizmit dhe specializimit për të realizuar dizajnë, logo dhe figura të ndryshe varësisht nga kërkesa dhe përshtatja me ambientin.

E gjithë kjo punë e specializuar dhe e dëshmuar shoqërohet me çmime konkurrues dhe shumë të favorshme.

Shndërroni ambientin tuaj në një vend përrallor me duke ja besuar panënë një kompanie tashmë të dëshmuar TIKI.

Ja disa punë të realizuara me mozaik nga TIKI: