Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Kompania Fuidi  u’a uron të gjithë besimtarëve të fesë myslimane fillimin e Muajit të shenjtë të Ramazanit!

Le të ju shërbej ky muaj si arsyeje për një mirëqenie edhe të mirë, për shtim të mirëkuptimit dhe harmonisë ndaj njëri tjetri, e mbi të gjithë mbi shtimin e vlerat fisnike.

Natyrisht që çdo tryezë e juaj do mund të kompletohet me produktet e kompanisë Fluidi të cilat mund ti porositni online në Fluidi-ks.com .

Duku shpresuar që të keni kujdes edhe ndaj situatë pandemike, Fluidi me brendet e saj;

Rc Cola, Jaffa Champion, RedRain, Mighty Rain dhe Floil, ju uron agjërim të lehtë e të pranuar!