Konceptet vizuele shfaqin se si do të duket Pixel 4 XL, në jetën reale

Konceptet vizuele shfaqin se si do të duket Pixel 4 XL, në jetën reale

Disa ditë më parë, ne kemi parë konceptet e ardhshme të Google Pixel 4 XL, bazuar në rrjedhjet e mëparshme, raportet, promovimet nga Google dhe informacionin nga burimet.

Bazuar në këto koncepte vizuale, Jonas Daehnert publikoi një sërë imazhesh, që tregojnë se si telefoni mund të dukej në jetën reale.

Ne po shohim një version të bardhë të Pixel 4 XL këtu dhe që ndjekë raportet e mëparshme në letër.

Çdo gjë është e njëjtë, duke përfshirë tre kamera në anën e pasme, dy kamerat në pjesën e përparme dhe kthimin e kornizave.

Çfarë është me të vërtetë interesante këtu është se këto imazhe na tregojnë se si telefoni mund të dukej në jetën reale, nëse të gjitha raportet që kemi parë dhe dëgjuar deri më tani janë të sakta.