Konfirmohet lajmi i madh për Kosovën nga UEFA

Konfirmohet lajmi i madh për Kosovën nga UEFA

Sporti i Kosovës edhe pas shpalljes së Pavarësisë dhe anëtarësimit në organizatat sportive evropiane dhe botërore ka vazhduar të ballafaqohet me telashe nga ato shtete që nuk e kanë njohur shtetësinë e Kosovës.

Me probleme të tilla është ballafaquar edhe futbolli, gjegjësisht Federata e Futbollit e Kosovës, qoftë me pajisje me viza hyrëse, qoftë me mospranim të zhvillimit të ndeshjeve në territoret e disa shteteve. Megjithatë, këmbëngulësia e drejtuesve të FFK-së që rastet e tilla të mos ndodhin në të ardhmen ka hasur në përkrahje të plotë nga UEFA.

Lexoni më shumë në Insporti