Konfirmohet largimi i investitorëve anglezë nga KF Ferizaj

Konfirmohet largimi i investitorëve anglezë nga KF Ferizaj

KF Ferizaj ka mbetur në “udhëkryq” pasi investitorët anglezë janë larguar por ende nuk e kanë bërë edhe zyrtarisht.

Insporti një javë më parë raportoi ekskluzivisht se Brian Deane së bashku me grupin e tij janë larguar pa paralajmërim dhe se ende nuk kanë dërguar ndonjë sqarim.

Këtë e ka konfirmuar edhe zyrtari i klubit, Mustafë Grainca i cili për Insportin deklaroi se lajmi është i vërtetë për largimin e anglezëve, më shumë në Insporti.com.