Koreografia provokuese e serbëve kundër Skënderbeut

03.11.2017 11:14
Koreografia provokuese e serbëve kundër Skënderbeut

Tifozët ultras të Partizanit të Beogradit, grupi “Grobari”, kanë shpalosur edhe koreografinë e përgatitur për ndeshjen me Skënderbeun.

Siç edhe ishte mësuar, ata shpalosën një imazh të Car Llazarit, një nga serbët që identifikohet edhe si themeluesi i “Serbisë së Madhe”, shkruan Panoramasport.

Në mesazhin poshtë portretit të Car Llazarit, shkruhej “Pagëzimi, mallkimi dhe betimi janë të shenjta.”