Kosova e refuzoi, Shqipëria e fton futbollistin e talentuar

Kosova e refuzoi, Shqipëria e fton futbollistin e talentuar

Rezultatet e jashtëzakonshme që Përfaqësuesja e Kosovës ka arritur në futboll kanë bërë bujë kudo nëpër botë.

Pas pranimit të Kosovës në instancat më të larta të futbollit të FIFA-s dhe të UEFA-s, fillimisht ishte e vështirë për trajnerët të sillnin futbollistë, sidomos ata që luanin në Evropë, më shumë në Insporti.com.