“Kosova është Serbi”, UEFA u tregon vendin racistëve, dënohet Bullgaria

“Kosova është Serbi”, UEFA u tregon vendin racistëve, dënohet Bullgaria

Racizmi nuk ka vend në futboll dhe UEFA ka nisur një luftë të fortë në lidhje me thirrjet denigruese. Kosova është provokuar keq në ndeshjen ndaj Bullgarisë. “Dardanët” kanë dëgjuar në stadiumin thirrjet skandaloze të vendasve: “Kosova është Serbi”.më shumë në Insporti