“Kosova i ka punët mirë kur luan Edon Zhegrova” – ambasadori britanik fans i yllit të Kosovës

“Kosova i ka punët mirë kur luan Edon Zhegrova” – ambasadori britanik fans i yllit të Kosovës

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, ka vazhduar me platformën e tij të komunikimit me qytetarët nëpërmjet pyetjeve dhe përgjigjeve në Facebook.

Një nga komentuesit pati një pyetje interesante, të cilin e interpretoi në mënyrë të mrekullueshme O’Connell.

‘’Çka mendoni për Kosovën? Dhe a mendoni që i ka punët mirë?’’, ishte pyetje e një qytetari në faqen zyrtare të ambasadorit britanik.

Lexo më shumë