Kosova ia dorëzon letrat kredenciale Liechtensteinit

Kosova ia dorëzon letrat kredenciale Liechtensteinit

Ambasadorja e Republikës së Kosovës, Nazane Breca ia dorëzoi letrat kredenciale Trashëgimtarit, Princit Alois, të Principatës së Liechtenstenit, thuhet në njoftim.

Në ceremoninë tradicionale princore të zhvilluar në Kështjellën e lashtë në kryeqytetin Vaduz të Principatës, Ambasadorja Breca, Princit Trashëgimtar Alois, ia përcolli përshëndetjet e zyrtarëve më të lartë të Republikës së Kosovës, për qeverinë, për institucionet dhe popullin e Liechtenstein-it.

Ambasadorja Breca, në Principatën e Liechtenstenit është jorezidente dhe atë e mbulon nga selia e Ambasadës të Republikës së Kosovës në Bernë.