Kosova, marrëveshje tregtare me Mbretërinë e Bashkuar

Republika e Kosovës, gjegjësisht Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, sot nënshkruan marrëveshje të partneritetit, tregtisë dhe bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandën Veriore.

Kosova, marrëveshje tregtare me Mbretërinë e Bashkuar

Marrëveshja nënshkruhet nga ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala dhe ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott.