Kosova me shtatë garues në garën e madhe në Buzet

Kosova me shtatë garues në garën e madhe në Buzet

Liridon Kalenderi, Bardhyl Canolli, Besfort Bunjaku, Gazmend Demolli, Leutrim Bytyqi, Kreshnik Mariqi dhe Valon Jaha janë automobilistë kosovarë që do të marrin pjesë  në garën e madhe, e cila  këtë fundjavë mbahet në kuadër të Kampionatit Evropian mbahet në Buzet të Kroacisë.më shumë në Insporti.com