Kosova nis përgatitjet për ndeshjen me Lituaninë

Kosova nis përgatitjet për ndeshjen me Lituaninë

Kosova ka filluar përgatitjet për ndeshjet e kualifikimeve për Kupën e Botës “Kina 2019”.

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll të hënën ka zhvilluar stërvitjen e parë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, në kuadër të përgatitjeve për ndeshjet e kualifikimeve për Kupën e Botës “Kina 2019”.

Kosova gjendet në grupin C, së bashku me Poloninë, Hungarinë dhe Lituaninë.

Ndeshjen e parë, Kosova do ta luajë si nikoqire, kundër Lituanisë, më 24 nëntor, nga ora 19:00.